dietista_1024

La dietètica és la disciplina que relaciona els aliments amb les necessitats nutricionals. Així doncs es fa orientació dietètica en diferents situacions fisiològiques com:
• Lactancia materna, artificial o mixta
• Infància
• Pubertat i adolescència
• Embaràs
• Menopausia
• Envelliment
La dietoteràpia utilitza la relació entre els aliments i les necessitats per tractar les necessitats en cas de malaltia o trastorn diagnosticat i relacionat amb l’alimentació:
• Alèrgies alimentaries
• Anèmies carencials
• Cirrosis
• Diabetes
• Diarrees
• Estrenyiment
• Gastritis
• Malatia celíaca
• Hiperlipèmies (colesterol, triglicèrids)
• Dietètica renal
• Càncer
• SIDA
• Gota, hiperuricèmia
• Hepatitis
• Hipertensió arterial
• Insuficiència cardiorespiratoria
• Insuficiència pancreática
• Insuficiència renal
• Intolerancia a la lactosa
• Litiasis biliar
• Obesitat infantil
• Osteoporosis
• Pancreatitis
• Refluxe gastroesofàgic
• Úlcera gastroduodenal
• Esclerosis
• Artritis reumatoide
• Artrosis
• Problemes o dolors bucals
Dietes personalitzades de control de pes:
• Dietes d’aprimament
• Dietes per engreixar
• Dietes per mantenir el pes estable
<strong>Carlota Benaque</strong>
Carlota BenaqueDietista-Nutricionista
Nutricionista col·legiada especialitzada en Nutrició Clínica. Tinc experiència en Obesitat i pèrdua de pes entre d’altres malalties cardiovasculars, també en malalties digestives, al·lèrgies i intoleràncies, dieta vegetariana…etc.

Considero que una bona educació nutricional és imprescindible per millorar la nostra qualitat de vida. Tenir uns bons hàbits alimentaris ens ajuda a prevenir moltíssimes malalties que, malauradament, són molt comunes avui en dia i la seva prevalença va en augment.

A consulta treballarem en una alimentació variada, equilibrada i personalitzada, en funció de les necessitats nutricionals que tingueu, i a poder gestionar la vostra alimentació de manera autònoma.